Friday, February 27, 2009

Menu minum petang Ahad lepas

Sepatutnya entry ni dikeluarkan pada Isnin hari tu,tapi disebabkan aku ni boleh dikatakan pekerja paling sibuk diwaktu sekarang ni maka aku publishkan je lah entry tu hari ni.Aku ni kan punyalah kempunan nak makan bubur carca tau.Tahu tak bubur Carca tu camne?Ha...ni macam ni.
Lepas tu lak hubby nak makan jemput-jemput udang geragau.Tau dak udang geragau tu apa???ala udang kepal lah.Ermmm...takkan tu pun tak tahu kan kan kan.Ni gambar selepas ia digoreng yer.Dah kira agak lama gak lah aku tak wat minum petang untuk my beloved hubby ni.Suka dia tau dapat makan macam ni.

2 comments:

yatie said...

sua kau tau tak mana nak carik udang geragau yang fresh bukan yang kering?? aku mengidam nak buat jejemput dia la... feel dia lain sket ngan udang besar???

Hotmama said...

ala yat...kat sini im not sure tapi kalau kat kedah yess...kau pergi kat kuala muda