Monday, January 12, 2009

Sawanila Family makan roti canai

Second day business kami buat 6 kilo tepunng,tak sampai kul 10 dah habis.Lepas ni hari minggu,kami plan nak buat 10 kilo sebab lepas tu masih orang datang tanya nak makan.Tapi yang uniknya dengan second day ini adalah sawanila aka my best friend datang makan kat kedai.Actually depa nak wat review pasal makan.Kira oraitlah leh promote kan.Tengoklah betapa berselaranya depa makan,sedap ke yat,Kyoll?Yati sedang melayan anak dia,Afriena.
Dah habis makan dan lepas aku dah kemas barang,aku ajak Yati and her family datang umah.Sorry yat,umah aku bersepah sket.Tak sempat nak mengemas.Tangok tu,Khusyuk melayan TV.
Tengoklah gelagat anak-anak Yati ni.

Masa diaorang datang,kucing aku terpaksa melarikan diri sebab takut ngan anak-anak Yati ni.Kecut perut kucing aku dibuatnya.Depa punyalah nak main ngan kucing aku sampai kucing takut.3 jam lepas depa balik barulah kucing aku berani kluar dari tempat persembunyiannya tu pun dok usyar dulu line clear ke dak.Dah okay,baru dia kluar pi makan.Dasyat tul anak-anak kau yat,sampai kucing aku kecut perut dibuatnya.Hikss...Tapi apa2 pun,I really enjoy ngan the kids,yat and also Kyoll.Thanks guys sebab sudi singgah kat rumah saya ni.Nanti datang lagi yer.

6 comments:

Nurhayati said...

wah bestnye dah ada bisnes sendri... congratssss!!!
semoga berjaya dan dimurahkan rezeki melimpah ruah.. aminnnnn..

Yatie SawaNiLa said...

ala su semua kucing kat atas bumi mmg takut kat dorang kot....
fyi kalau balik kampung... kucing kat mah mak aku mmg tak balik

Yatie SawaNiLa said...

review petang skit keluar

anuar said...

terima kasih yat n Kyoll....nnt kita gi teluk kemang lak ok...

sabrinaabubakar said...

alhamdulillah kak sue...am really really happy ur biz maju and maju..semalam dah ajak dah Ayie try makan roti canai kak sue bila balik KL..hihihi...emm soh abg kak su make sure bulu tiak bagi tebas okeh...hahahahha...

sabrinaabubakar said...

my aunty ada bagitau kalau nak buat kuah dal tu sedap seeloknya rendam kacang dal tu semalaman and blend halus (blender yang kocik tu)sebab nak bagi kuah dia pekat..tapi jgn semua tu halus bebeno..at least ada yg halus and ada yg keketul dal tu...cuba lah eh kak su..alah ari2 try 4 sure makin sedap..pasni kalau dah maju kak su beli kedai jek..jadi tokei trus..hihihi...