Friday, January 9, 2009

Apa maknanya bila entry dah ada gambar???

Ha...apa maknanya nyer eak???Ermmm..maknanya adalah my hp yang rosak tu dah okay balik.Tapi cam siot je semalam masa pi ambik balik handphone ni kat Low Yat tu.Yerlah,handphone yang dia gantikan kat aku tu kan dah hilang masa rumah aku kena samun tu.Kot-kotlah dia nak kesian ke sebab aku dah nak ganti ni,lagi mahal dia letak kat aku.Dah la handphone tu secondhand,dia bagi ngan tak dak apa-apa accesories.Hangin satu badan aku.Nak wat camner,nak tak ndak kena gak gantikan sebab kalau tak aku takleh ambik handphone aku tu.Aku gi survey kedai lain dan aku dapat lagi murah dari dia.Aku beli yang tu dan gantikan kat dia.Dia tanya aku baper harga aku beli?Nak tau apa aku cakap?Kay aku cakap cam ni.."Rahsialah dan yang penting harga dia lagi murah dari yang u mintak".Puas hati aku dapat cakap camtu,dan biar dia tahu kedai dia tu jual semua mahal dan tak berkualiti.Dia diam je....aku pun ambik handphone dan aku blah.Aku dah nekad,kalau skali lagi rosak....Aku akan direct benda ni ke Tribunal Pengguna.So...just wait and see.Ha...nak tengok gambar terbaru saya??????Lihatlahhhh muka yang dah makin2 tembam ni.Semua ni sebab hati susah....Kalau senang hati confirm Muka kecut.Hihihihihi.....Itulah rumah baru saya.Ni tangkap masa tengah panas enjin keter.

5 comments:

Eina said...

ha dh agak dah mesti HP dh ok w/pun hati panas ye...sabar yer dik. BTW, Sue duk mana lak nie? rumah teres ker?

Hotmama said...

su dok Bandar Baru Nilai.Su dah dok Apartment.Dah takut dok umah teres....

Yatie SawaNiLa said...

windu kat muka kau.... bila projek tu? dah on ker?hehehe

Hotmama said...

Kau lawak lah yat....kay tunggu next entry yer kalau nak tahu citer.

Sall said...

Ha'a la Sue.. pasni ko terus report ke tribunal jer.. bior padan muke die.. heheheehe.. jadi batu api sat.

Pasni leh la diet balik yer..