Sunday, November 9, 2008

Tempat makan murah kat KLIA

Kalau kita sebut tempat makan kat Airport mesti kita ingat mahal kan.Ermm...memang tak dinafikan harganya mahal tetapi hari ni aku nak bawa korang ke tempat makan yang murah kat KLIA iaitu Airport Limo Cafe.Dia kat luar bangunan KLIA dan disitu cam warung je.Tapi kira oraitlah kan kalau nak berjimat.Tadi untuk dinner aku kesana ngan my office mate.Jangan kata pompuan tak makan kat tempat-tempat macam tu tau.Sebabkan hari ni tak makan nasi lagi,so aku pun makan lah nasi goreng biasa ngan Nescafe O panas.Harganyer cuma RM4.00 sahaja.Nasi dia punyalah banyak,rosak lah diet aku.Tapi tak perlah makan skali je sehari,rosak mendenyer kan.Tengoklah jejaka pemalu kat Airport ni,nak tangkap gambar pun susah patutlah ada jejaka lain yang terbekenan.Oppss...
Inilah tukang masak dia...
I like this angle sebab background dia nampak KLIA "World Best Airport"

So,kesimpulannya,Janganlah korang anggap makanan dekat KLIA ni semuanya mahal yer.

13 comments:

Sall said...

Keje ke hari ni? opismate ko semua lelaki ke Su? Buhsan giler la hari ni.... huhuhuhu.

Hotmama said...

yer sall,opis mate su semua lelaki tapi oraitlah sekepala.Su kena datang opis sebab ada ada part timer datang wat survey so kenalah tunggu sebab kalau ada apa2 su tak der susah.

Men said...

... ko ni Sal.. klu tk nk bosan .. ha .. ko g tolong si minah ni ..
pastu .. ko suruh dier ambik gbr..mesti dier nk punyerrr ... pastu kan..ko ambik pulak gbr dier ...hahaha...

Hotmama said...

a'ah sall,ni lah baru aku dengar mamat ni cakap logik sket.Aku rasa dia baru makan ubat kot.Selama ni ntah apa-apa dia merepek.

Sall said...

Hahahaha.. ye ke.. borink giler nih... kalau opis dekat2 je ngan rumah Sall, harus Sall gi tau... best gak lepak sana.. banyak kedai coklat..

Tul gak kata ko... bernas sikit idea die hari ni...

Men said...

... ooiii ! ko orang perli aku ekkk.. nih nk tau ... hangin aku tengah baik ni ....

Hotmama said...

ooo..selama ni angin tak baiklah yer...ingat pompuan je yang ada angin tak betul tiap2 bulan,rupanya lelaki pun ada eak.

Sall said...

Memang ada Su, laki ko takde ke camtu?..

Hotmama said...

ermm..laki aku sentisa romantik.Hihihihihihi

Sall said...

aduhh.. nak muntah dara dah nih.. hehehhe... untung ko yer dapat nuor... hehehhee

Men said...

elehhh .. mengada2 ... benci aku ....

Hotmama said...

Eleh,benci pulak.Tak per,tak per....

Sall said...

Die bukan benci ape tu, tapi jeles tuh...