Sunday, November 2, 2008

On time guarantee

Saje je nak buat entry ni.This is especially for those yang akan travel naik Air Asia lah.Hari-hari aku tengok giant advertisement ni kat KLIA.Aku pun tak tahu korang perasan ke tak?Aku tak berniat langsung nak kenakan sesapa kat sini.Tapi aku kesian tengok orang yang travel ngan Air Asia and pastuh flight depa delay.Aku selalu ke LCCT tu,so I knew what happened.Macam last Friday pun ada satu flight ke Jakarta delay dekat ngan 3 jam.But im not sure diaorang ni pi tuntut dak seperti mana yang dijanjikan oleh Air Asia.Nak tahu apa yang depa janji?Ok,jom tengok...
Ermm...camner?Jangan lupa yer tuntut kalau flight yang korang naik tu delay.Ini hak kita sebagai pengguna tau.

5 comments:

Eina said...

ye ke sue? cam xleh nak caya jer. Selalu delayyyyyyy jer.

Sall said...

Memang betul die kata nak bagi benda ni dalam surat kabo minggu lepas..

Harap diorang leh bagi la kan..

Men said...

.. ala biasa lah .. mana2 syarikat pun .. ini strategi ..
.. sebenarnya tak der akta yg boleh kita tuntut bayaran ganti rugi klu bab2 delay ni ...

.walaupun ada Guarantee .. cuma gerenti jer (kata org melayu).. janji kosong ..

Y u Z z 9071 said...

ayat pemanis mulut tu....

nak tuntut hak tu bape bulan dpt tu?

Hotmama said...

ntahler...bukan takat bulan kot,tapi bertahun rasanya.