Thursday, November 20, 2008

Kepada yang first time nak naik Kapalterbang...

Ini sekadar info dan lawak untuk hari ni yer.Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang dah meniggal dunia.Kepada yang pertama kali naik kapal terbang,tolonglah jangan pakai seat belt macam ni tau.

3 comments:

Men said...

mamat bangla mana nih ...

Sall said...

Hahahahaha... memang lawak giler la Sue.. sian mamat ni, memang glemer die... :D..

Hotmama said...

men;
ntahlah,mgkn pertama kali dia naik kapal.mcm tu lah jadik nyer.

sall;
a'ah,glamer terus dia pas ni