Monday, November 24, 2008

HTC Phone

Last night,kakak aku datang ngan family dia.Saje je singgah sebab cuti-cuti sekolah of course lah dia balik Melaka.Her husband still kerja kat Melaka dan my sister ni mengajar kat Penang.Anak-anak pun sekolah kat Penang.Dia dok tunggu husband dia transfer Penang lah.Okay,balik pada citer kakak aku datang umah kan,aku masak kari ayam untuk makan malam.Hubby tak ada sebab dia still buat part time ngan aku kan sampai Selasa ni.So,lepas makan malam kitaorang pun borak-borak kejap sebab pasnih dia nak terus balik Melaka.Yang anak menakan aku ajak Ibu depa tidor umah aku tapi abang ipar aku keje pagi ni so takleh lah stay malam tu.Jeles je aku tengok abang ipar aku baru beli handphone jenama HTC TyTN II.
Eiii,aku dulu mula-mula sebelum ambik Sony Ericsson,aku teringin gak nak ambik HTC tapi dah budget untuk aku cuma RM1000 dan kalau nak ambik gak HTC,aku kena tambah lagi thousand plus.Isk tak mampu ha den.Ni pesanan pada abang ipar aku,Abang...kalau rasa-rasa susah nak guna HTC tu,mailah kita tukar dua.Abang pakai Sony,baklah kat Ya HTC tu.Amacam????Hihihi...This is my beloved sister tengah gelakkan husband dia yang tak tahu lagi nak pakai handphone yang baru 3 hari beli.Alamak,terbalik sudahhh...Biarlah malas aku nak edit gambar ni.This is my anak menakan,tengah leka tengok cartoon.

Ermm...tak pe,yang dah ada ni pun dah Alhamdulillah sebab tak yah beli pun,orang bagi.

9 comments:

yatie.sawanila.com said...

aku pakai samsung... takpe janji blh call and sms je

Hotmama said...

betul yat,pakai hp mahal2 tapi takleh call ngan sms apa kes kan.Hihi..macam aku di ujung bulan.

Eina said...

HP canggih2 pun kalau just for call n sms jer pun x guna gak la sue oii....itu sesuai utk yg mmg menggunakan HP as a part of work die..nak check email n etc. pas tu kena la online 24 hour cam boss k ina la..cuti pun keje bg die. hehehehe

sabrinaabubakar said...

apapun kalau beli HP memahal and pahtu credit tarak buat buang karen jer...hihihihi..moh campak sungai reramai..hahahha

Men said...

.. aku masih lagi guna nokia 33 sekupang . outdated ..pesen lama .. ramai kata aku kedekut .. tp dia byk berjasa pada aku . Aku naik moto .. pastu jatuh berteraburr atas jalan .tp no hal lah ..leh guna lagi..
lagi satu penah jatuh dalam kolam mandi ..short circuit .. buka bateri.. jemur kt panas satu hari .. pasang balik .. boleh guna balik .. hahaha .. punyalah hebat talipon aku ..
So .. aku tak jadi cerai ngan dierr.. sbb akan tetap bersamamu smpai bila2 ..

Sall said...

Amboi setia la konon nya tu yer Men...

Ayer said...

Zaman dah berubah,dunia semakin maju apasalahnya guna HP canggih kalau ia mampu dimiliki disamping ianya banyak membantu dalam tugas seharian aku setuju benar abang ipar su guna HP tuuuu oooo canggih oooooo

Hotmama said...

ayer,thanks for bake up me.see skrg,walaupun kat umah tp aku still leh online tanpa pc.

Men said...

ellehhhh ...