Sunday, November 2, 2008

Cantiknyer beg LV tu..

Aku kebelakangan ni macam minat sangat ngan barang-barang Louis Vuitton (LV).Tengoklah sampai background blog ni pun aku letak background LV.Aku paling minat ngan handbag LV.Ingat nak buat requestlah kat my hubby untuk hadiah birthday ni.Hihihi...nak kena pelangkung???Dah bagi rantai nak mintak handbag pulak?Gurau-gurau je papa,tapi kalau nak bagi jugak apa salahnyer kan kan kan.Tadi masa naik elevator kat KLIA ni,adalah sorang minah indon kat depan aku ni pakai bag ni.Tapi bukan handbag ler,beg galas belakang.Tapi cantikkk....








Harga dia tak yah cakaplah kan.Yang ciplak je pun dah beratus-ratus.Kalau yang Original,waaa...boleh nangis tengok.Nangis sebab takleh nak beli.Mahal sangat.Paling murah aku tengok pun dah 600++ Pounds.Bayangkanlah yang paling murah hat original pun dekat ngan RM4000.Kesimpulannya dapat hat yang tak ori pun tak perlah.So,pada sesapa yang berhajat nak bagi hadiah dihari jadi saya ni,dipersilakan yer.

13 comments:

Men said...

.. manyak cantikk .. ooo nk yg mahal2 .. pandaiii ..

anuar said...

alah kat petaling S murah ajer bag ni...tak salah aku ler rm35...

Men said...

.. ooo mcm tu ... apa pun nuarr jgn beli yg mahal2 .. utk hadiah ko beli yg murah jer .. Siam Made ataupun nama glamor dier 'Made In Thailand'.

Sall said...

Amboi diorang ni.... sabar Sue yer.. nasib baik LV ni Sall tak berapa minat sebab tak mampu nak pakai pun.. tapi kalau ikut minat, sal minat sangat ngan Gucci... hehehhee..

Sue, InsyaAllah Sue, kalau dah minat, satu hari ko akan dapat gak... :).

Ko jgn ambik hati ngan budak tuh yer...

Men said...

nuarr .. klu aku la .. aku beli kt pasar mlm .. haa ko pakai,tk nk sudahhh .. hahaha .. diaorg ni .. mmg kena wat mvm nii nuarrr ...

..nama brmula ngan pangkal huruf 'S'
ni kan .. mmg arr .. "suka" ... suka makan .. suka shopping ..
Aku nk kasi tahu jer... jangan marah tau ...
..apa pun aku nk lariii dulu ....

Hotmama said...

amboi2 dua orang mamat ni...memang tauu...Si Men ni mmg nak kena ngan aku.Amboi bukan main lagi hasut laki aku.Puas aku ngayat semalam.Oppss...terpecah rahsia la pulak.

Sall said...

Sue.. lampau betul die Sue.. ngan Sall sekali kena.. lagi satu nak tambah, orag start nama S ni mesti sweet kan.. hehehhehe... tui dak Sue.

Berani lak die hasut laki ko yer.. pastuh kalau kite nganmuk, pandai lak mintak tolong dari laki kite yek.. memang nak kena mamat 'men' ni.

Hotmama said...

memang tul sall.A'ah kan,dia lupa nak letak lagi tuh."S" also stand for Sweet,Sexy,Struggle,Self independence,Self confidence,Sporting dan banyak lagi.Pendek kata nama pangkal 's' ni banyak ciri-ciri yang bagus tahu...

Men said...

... hahaha .. marah bebenor ko orang yerr kat aku .. bukannya apa ..aku cuma kasi nasihat ...

.. .tul tak nuar ..daddy.. lagipun kan ..dia org ni jgn layan sgt hal bab2 shopping ni ...

Hotmama said...

eleh sall,dia tak der bini lagi tak perlah.Tunggulah bila dah berbini.AKu mintak sangat bini dia kaki shopping yang amat dasyat.

Men said...

.... amboi mulutt .. kepoh betul la .. si minah ni... tk per tk per..

Sall said...

Sal pun rasa die akan binik yg camtuh kalau dah asik kutuk kite kan.. selalu doa yang teraniya ni makbul.. hahahaha... ko jgn men...

Hotmama said...

ha,betul tu sall....confirm