Friday, November 21, 2008

Apa nak buat kalau pasangan anda curang???

Pernah tak pasangan kita curang?Ermmm...tepuk dada tanya selera lah yer dan sapa makan cili dialah rasa pedasnya.Kecurangan ni selalu berlaku kepada tak kira lah pada lelaki ataupun pompuan sendiri.Aku hari ni tak nak side mana-mana sebab sama je dua-dua.Jadi,apa nak buat kalau kita dapat tahu pasangan kita ni curang???Seperti yang pernah dulu-dulu lah aku buat ialah,try to get contact number yang pasangan kita cuba curang tu kan,pastu tepon dia dan menyamar jadi adik atau kakak kepada couple kita ni.Tanya dia sejauh mana hubungan depa ni.Apa-apa je jawapan dia,jangan menggelabah,be cool...Bila pasangan kita ni asyik hilang je dan selalu bagi jawapan yang kurang munasabah,cubalah contact orang yang tadi tu dan tanya sama ada jumpa dia ke tak kebelakangan ni???Masa aku dulu-dulu,selalu dapat jawapan Yess tau.Rasa cam nak mengamuklah jugak tapi aku still cool.But at last,aku dah tak tahan,aku pecah gaklah rahsia kat pompuan tu sapa sebenarnya aku dan couple aku ni pun tahu yang dia dah kantoi,maka terjadilah satu pergaduhan dimana,couple aku ni diberi pilihan samada aku atau orang tu,dan pilihannya adalah aku.Pendek citer,couple aku tu dah jadi Laki aku sekarang dan perempuan yang yang pernah laki aku kawan dulu ni dah jadi macam kawan baik aku sekarang.Boleh gituuu????

Tapi sekarang,kalau laki aku nak curang lagi....just go ahead dan aku akan tunjuk muka aku camni kat dia...Haaa....senyum je kan,tapi senyum tu menggambarkan seribu satu makna tau.

8 comments:

Sall said...

Uish.. coolnyer ko kalau wat muke camni.. ermm.. kalau Sal tak tau lagi nak buat camner. But tau la die nanti...

Hotmama said...

sall,sebab tu aku kata senyum tu mempunyai seribu satu makna.Buat lah kalau nak tahu apa maknanya tu.Hihihi

SueCute said...

Baguslah spirit yang nko ada nie Sue untuk mempertahankan apa yang kita ada....tapi lelaki kalau dia nak buat usahkan nak tgu jauh baru berani depan mata pun boleh bedal je...yang penting kejujuran dalam hati...so walau di mana pun kita berada, "dia" tetap akan semat kita di hati....
p/s betul kata nko Sue tak ada beza pun 20 an dan 30 an coz aku pun wat cam nko gak tangkap gambar sebelum dan selepas birthday,,,ha!ha! masih still maintain cute je ahak!

Hotmama said...

ha'ah kan sue....tetap maintain.

Eina said...

mmg cool la sue nie...senyum seribu makna tuh...hehehehe

Men said...

For this entry ... sorry ..no comment ..

Jim Broga said...

I'd rather have you kicking and screaming than have you smiling like that.... just plain old scary...

ab290777 said...

Hubby awak hansem sbnrnya... mesti ramai yg ngendeng2..

awak pun ape kurangnya.. tacap sikit lg dah blh masuk btanding.. kalu x menang pn.. adalah nombornya...

Q.. awak tak terpikir Or x prnah selingkuh kah...

Jujur... Hati awak mesti pernah tergerak kan!?...

ab290777@yahoo.com