Tuesday, October 21, 2008

New collection @ Tie Rack KLIA

Nak tengok collection terbaru kat Tie Rack tak?So lepas tengok dan ada yang terbekenan,jangan segan silu yer untuk bagi tau I.Ok readers,take a look and Selamat menjamu mata.
















Okay,ni pulak bag collection kat Tie Rack.This is new collection sebab sebelum ni Tie Rack tak der jual bag lagi.

Okay jom tengok Tie collection pulak.Tapi gambar cam blur sket lah





So,camner?ada yang terbekenan ke?jangan lupa roger i yer nanti.

20 comments:

sabrinaabubakar said...

Dulu Tie rack ada clutch jer but tak cantekk pun...tie rack ni am just interested pada tie bukan scarf lah kak su..one of the reason is tht mahal bebeno..ai pun bukan pakai tudung slalu..hihihi

Hotmama said...

sab,scarf dia makin cantik skrg ni.Memanglah mahal sbb this is Italian made.Tapi kira not bad lah sbb kain dia mmg soft.

Sall said...

Rasanya harga die ok la if u buy kat butik dia kan Sue kan. ada orang jual lagi mahal, RM70 sehelai tau...

Hotmama said...

mmg lah sall,kat luar airport mana ada tie rack.cuma ada kat KLIA ngan penang airport je.kau tak nak ke?

Sall said...

Nak... mcm ni.. 27hb Nov, flight mummy n abah ke Makkah InsyaAllah.. masa tuh Sal maybe hantar die.. kalau jadi, Sal call Sue dulu leh.. kite jumpe kat sana... amacam?

yatie said...

cantik2 tudung tie rack ni Sue, problem nye Kak Y susah nak pakai sebab tak pakai anak tudung

Hotmama said...

okay,give me a call tau sall

Kak Y
Ala,tak per,su pakai anak tudung.Kak Y belilah nanti su tolong pakai yer.
hiihihihihihi

sabrinaabubakar said...

Saya dengan secara rasminya melantik kak su sebagai DUTA RASMI TIE RACK..hihihihi

Hotmama said...

sab,tadi baru je pos ada org tempah dua helai yang kat pic no satu tu.FYI harga dia akan naik RM 10 by end of this month.wa wa wa....jadi duta yer kak su

Jaafar-Fezah-Izzati-(Izzah) said...

Salam,

Sue mengugat iman peminat tudung ni...isk isk isk. Kakak tanya ni..berapa harga sehelai? Kalau nak wat postage ke sini bulih ker?

Hotmama said...

hahahaha,ni wife abang lan kan?bolehhh kalau kak nak.Kalau postage tu su kena check dulu la.Kalau kak nak,better grab skrg sbb harga dia akan naik RM10 by end of this month.Kalau nak post ke new zealand ni,su guna nationwide la,murah sket.tapi kena check lah harga dia.

Hotmama said...

ops lupa,harga sehelai RM49.90,dan lagi satu bg poskod tmpt akak so leh check.

Sall said...

Alamak, nak naik rege yer.. tak sempat la Sue kalau next month tuh. Ermmm.... nanti Sal call ko la kalu ape2 hal ok...

Jaafar-Fezah-Izzati-(Izzah) said...

Salam,

Nanti email details kat email Sue. Kalau nak check poskod 4412 Palmerston North, New Zealand. Mana murah@senang Nationwide ker Pos Malaysia..

Hotmama said...

Sall;
okay,apa2 hal bagi tahu sue okay.

Kak fezah;
email kat su je lah detail nanti.su check harga dia.dua2 senang sbb dua2 ada kat KLIA ni.cuma harga je mungkin lain kot.rasanya pos malaysia lagi murah.akak email kat su nanti.guna email ni
anuorismail@gmail.com

iza said...

hi :) ada x long scarf yg design die mcm abstract sket?sy tgh crik long scarf.if ada,bley x update pic n price.thankss :)

Hotmama said...

hi iza,saya kena check dulu yer.ada kalau,saya akan update the pic ngan price skali.thanks.

Hotmama said...

iza;
i ada letak post pasal jenis scarft yg u nak tu.

hanani said...

saya terjumpe plak blog awak disini...
tingkat berapa ek kedai ni?biasa je pergi KLIA,tp tak pernah jumpe pulak....
tie rack still banyak lagi ker?kot2 ramai yang dah beli,dah nak abes.lagipun jumlahnya limited kan

Hotmama said...

hanani...
ada kat level 5,yg departure hall tu dia kat dia belakang body shop dan tepi ngan bonia.