Tuesday, October 21, 2008

My Lucky day

Yesterday was my chaotic day but today is my lucky day.Nak tahu naper?aku naik grade hari ni,waaaa bestt giler hanya Allah je yang tahu.Alhamdulillah syukur pada tuhan.Aku start keje ngan MAB ni bulan 7 tahun 2006.Aku dapat naik grade ni since bulan 7 hari tu lagi.Tak sampai 3 tahun dah naik grade.Rezeki Allah kan,sapa yang leh duga..kalau dia nak bagi,bila2 je dia leh bagi.Bila dia nak tarik,bila-bila je dia boleh tarik.I've tried to call my husband nak bagi tahu tapi dia off handphone.Battery abis agaknyer.Tak pe,nanti dia dah on aku bagi tahu lah.Tadi aku celebrate with my colleague.It was my treat ler....Makan apa eak tadi.Kami makan KFC kat LCCT.

For me plak I just take Alaskan Fish Burger and Ice Lemon Tea.Ermm.


Diet tetap kena teruskan jugak walaupun hampir tergugat keimanan kat KFC tadi.Yang ni lak muka happy aku untuk hari ni.

Tak lupa to my hubby,There will be a very special treat for you papa.Tungguu yerrr

11 comments:

Eina said...

congratulations Sue...kena la belanja akak makan nie.

sabrinaabubakar said...

Congats kak sue..emm leh pow neh..hahahaha..kak sue naik dari bape ke bape?sape lagi yang naik?budak depan sape yang naik?..ada dak baru eh opis blakang?

Hotmama said...

kak eina;
Thanks,insyaAllah tp takleh janji hehehehe

Sab;
Semua gred 14 naik ke 15.Blom cukup atau dah lebih 3 thn pun naik.Alhamdulillah lah sbb 10% naik wooo.Mana ada bdk baru kat blkg,kami bertiga jer la.Tak nak lah org baru,menyemak dan tak best.

Sall said...

Sue.. Sal lak tag ko... please check kat my blog the rules yer..

Ha.. amik ko... ko nyer Sal lum buat lagik... tak cukup masa la...

anyway... congratssssss... murah rezeki lagi kalau ko belanja kawan2 ni... Sal nak tierack nyer scarf je... hehehehhee... merapu je tuh ok. Open house please.

yatie said...

Tahniah sue..:)

Yatie SawaNiLa.com said...

congratssss... nanti belanje aku makan k.

Hotmama said...

Sall;
tu ler pasal,nama su dok first lak tu.okay nanti su buat yer.okay dah tgk tie rack yg terbaru?open house tak wat lah sall,nantilah yerrr.

Kak Y;
Thanksss

Yat;
Thanks,bleh blanja tp kenalah mai KLIA

sabrinaabubakar said...

Oklah tuh..but what bout cite yang kena tukar dept tu?dah laksanakan ke lom?kak su ada bgtau aidil eh sy start blog balik?hihihi..next week sy turun KL jom jumpa nak?

Hotmama said...

ooo yang tukar tu yer?tak jadi sebab Pn.Sue tak setuju pulak.Ha ok gak tu,mailah KLIA.Datang jangan lupa roger kak sue

sabrinaabubakar said...

hihi..seb baik kan kalu tak ramai mengamuk rasanya..hihihi orait kang sampai sana saya calling calling k

Hotmama said...

ha,datang call tau