Wednesday, October 29, 2008

Mengidam la pulak...

Pagi tadi dalam kul 3 pagi,tiba-tiba je aku nakk sangat menicah.Tak kisah lah buah apa pun dan kalau boleh,aku nak buah jambu batu.Dah tak ader nak wat camner.Try gaklah tahan sebab yer la giler ke apa kul 3 pagi nak menicah.Hubby tak balik-balik lagi,maybe kedai tutup lambat ataupun dia gi borak ngan kawan dia.Tak kisah lah asal aku tahu apa dia buat.Korang mesti ingat aku ni ngandung ke apa kan.Tak der maknanyer sebab kawan baik aku baru abis.So,bangun gaklah,buka peti ais,tengok buah apa ada.Ha...nasib baik ada timun ngan epal hijau.Apa lagik,potong buah dulu then buat sambal dia.Aku buat yang oroginal nyer.Aku tumbuk cili padi dalam 5 biji,pastuh letak gula sket,belacan and kicap.Perghhh...sedap siot.Inilah hasilnyer pada pukul 3 pagi tadi.


Apa lagik...makan lah sambil layan citer hantu kat Astro pada pukul 3 pagi.Apa la nak jadi ngan aku sorang nih.

9 comments:

Eina said...

wow..bestnyer sue..kat umah tu ada mangga muda..cicah sedap tuh..harus balik kang pekena mangga muda tu kan.

Hotmama said...

eh kak eina ni,mana tahu?hihihihi....tak derlah,tak rasa nak mkn buah mangga la.nak makan jambu batu je skrg ni.

Yatie SawaNiLa.com said...

akurasa kau pregnant la su

Hotmama said...

tak adalah yat.bukan kali pertama aku rasa camni,tiap2 bulan rasa.tak der pun pregnantnyer.

Sall said...

Ko dah gi check ke belum Sue? kenkadang, awal2 pregnant ada yang datang period gak.. ermmm... baik ko gi check.. :).

Hotmama said...

nantilah...tak nak check lagi.selalu camni ler sall,pastuh tak benda pun.

Sall said...

Ko jangan, ada wife kawan Sal pun camtuh... last2 tadi, die ckp Sal wife die dah pregnant 3 bulan...

Lagipun benda2 camni, jangan la ambik mudah je... anyway.. take care.

masviona said...

hohoo..kol 3 padi layan mencicah nih..tak memulas ke perut pagi tuh???hehe

Hotmama said...

masviona;
huhu..nasib baik tak.