Saturday, October 11, 2008

Happy Birthday Papa


Happy Birthday to you!Happy Birthday to you!Happy Birthday to Papa!Happy Birthday to you!MMMUUahhhh..I love You papa,Moga sihat,panjang umo dan murah rezeki yer.Ehemm...Birthday yang ke baper eak?33 kan?Isk tua dah laki aku ni.Hihihihi....

8 comments:

Sall said...

Happy Birthday to u (laki ko le sue.. lupe la pulak nama die).

izzamil said...

.. utk saya tak nk wish ker .. birthday kiter kan, tak lama lagi tau .. bulan sebelas ... tungguuuu ...

Jim Broga said...

Happy Birtday An... nanti kita kluar.. jgn ajak Sue...hahahahha

Sall said...

Izzamil.. bulan sebelas lama lagi la.. key nanti kite wish.. just remind me.

izzamil said...

.. ye ker .. a.a. laaa...

sabrinaabubakar said...

wahai pok cik yang udah tua..ingatlah bahwa senyer anda udah tua..tak lama lagi dah nak kerepot dah..hihihihihihi..

Hotmama said...

hahaha,sempena b'day yg ke-33,su jumpa 3 helai uban kat kpl dia.

Izzamil ,kan ke kita nyer b'day bulan yang sama.jangan lupa present tau.

Sab,Hahaha...nanti kak su bg tau kat dia yer.

anuar said...

terimq kasih ler semua...kau org nak makan aper...dtg ajer kat umah aku...tapi bukan aku yg masuk ok...hahahaaa