Wednesday, October 15, 2008

Bye,nak balik dah

Ermm,jalan-jalan kat Melaka tak sampi pun setengah hari.Banyak gaklah tempat yang aku tak bawa hubby pergi lagi.Contoh macam Night Zoo,A'Famosa Resort,Mini Museum dan banyak lagi la jugak.Its okay papa,nanti kita pi jalan-jalan lagi yer.
Tengoklah muka orang yang tak puas jalan,huhu

Masa on the way balik,my BIL ajak kami pi makan kat Nasi Kandar Subaidah kat area MITC.Cantik gak yer tempat tu.Pas makan baru bertolak balik.Masa OTW balik,hubby perasan lampu kat pokok ni,cantik katanya dan dia suh aku letak gambar ni kat dalam blog.Aku pun tak tahu apa motifnyer,papa nyer pasal ma letak je lah.

Ermm...kalau korang tengok yang real memang cantik.InsyaAllah ada peluang nak datang lagi jalan-jalan kat Melaka ni.

8 comments:

Eina said...

kalau cam nie kena pakai camera slr la baru cantik gambar semua..nak2 bab2 lampu nie sue.Kheirul aka hubby Yat pasti tau.

Eina said...

sue,26hb nie free tak..mai la umah k ina kat klang...sall nak dtg 26hb tuh. so leh la k ina masakkan laksa ker..

Hotmama said...

a'ah kak ina,su pakai camera hp je sbb kureng cantiknyer.
26hb ni insyaallah kalau tak der apa2 hal su datang.nanti bg full add yer

izzamil said...

..LAKSA oh LAKSAAAAAA.......
suker nyerr aku kt ngkauuuu...

Hotmama said...

laksa tak per,tak der lemak...hihihi...leh makan

izzamil said...

saper cakap ...oooo pandai awk reka2 ekk..Laksa mengandungi kalori yg tinggi....mcm makan nasi jugak... tambah KILO lagi laaa...

Hotmama said...

sapa cakap laksa banyak kalori?mai habaq kat saya kat mana kalori dia dok?saya nak korek buang.

Sall said...

Weh... gaduh lagi ker...

Izzamil - ko mesti teringin gak kan nak makan laksa, meh la joint (pandai je sal ajak ni kan)... Ina nih satu rumah ngan kitorang dulu masa study.. Ko tak kesah kan Ina kan takat jemput mamat sekor nih kalau die tak malu... hahahhaa...