Tuesday, September 16, 2008

Ngantuk nyer...

Semalam kluar sahur with my hubby,yerlah dah lama sangat tak kluar mkn ngan dia sebab dia hari-hari keje dan balik lewat.Semalam kira cam awal lah dan lagipun dah lama tak dating awal-awal pagi cam gini kan.Konon nak romantiklah konon,wahh.
Gi makan kat kedai nasi kandar,my hubby makan nasi lemak and me makan tosei.Lama gak tak makan tosei ni tapi malangnya kedai tu tak der special sauce untuk tosei ni.Aku cicah ngan kari ayam je lah.Ermm..not bad kari ayam dia sedap.Tak der lah teringat nak snap apa-apa gambar pulak kalau tak leh gak nak tempek kat sini kan.Makan punya makan,kul 3 pagi baru sampai umah.Mata dah takleh nak bukak lagi dah.Dari dalam keter lagi dah tertido.Kita orang makan bukannya dekat ngan umah,nak tau mana gi makan?Kepong nu ha...bukan apa actually nak jumpa adik angkat sebab tu sampai ke sana.Aku buat macam ngan hari ni tak keje je kan.Macam semalam malam minggu je,dah la hari ni ada meeting bagai.So,short cut the story,sampai je umah terus bam tido.Yang aku pelik hubby boleh tak tido dok layan movie kat astro.Hari ni kenalah aku tamparan dari tido lambat semalam.Masa dok tulis entry ni pun,mata cam nak tertutup je.Dahla dalam opis tak der sesapa,rasa cam nak layan je mata ni kejap.Jap-jap lagi lah sebab nak settle sikit keje jap.

4 comments:

izzamil said...

... tu arr ... tido lambat ... pastu mlm ni sengkang mata lagi ... esoknya pulak ambil btg mancis tongkat kt mata ... baru wokeyyyy..

Hotmama said...

ermmm..tulah mata ni degil cam tuan dia lak.Puas paksa suh tido tak ndak gak tido.

sabrinaabubakar said...

saya nak dapat dating ngan laki sendiri pun kena gegaduh dulu ngan manager..ari jumaat ni baru lah dapat berbuka kat luar..itupun dia bwk client dia..kenkonon nak bodek..mangsa i gak..cis cis cis

Hotmama said...

sab, tu pun kena kidnapped dia dr tpt keje..huhu