Monday, September 15, 2008

Apa-apa aje

Apa eak nak wat hari ni?rasa cam tak der keje nak buat.Adalah few keje yang nak buat tapi esoklah kot.Kalau semua keje habiskan hari ni,esok tak dak keje kan.Kejap lagi nak ke Menara Axis kat PJ untuk gi hantar barang kat DHL.

Ha ni sebab dah tak tau nak wat apa,aku snaplah gambar masa tengah cakap tepon ngan colleague aku yang tengah cuti berpantang.


Isk betul lah tak der idea langsung ni.Jap posing lg skali la...


Nantilah pas balik dari PJ,I will blog okay apa2 yang menarik masa gi sana.Tungggguuuuu

10 comments:

Dina said...

hello hotmama, my kids are 8 and 4. Thanks for stopping by. Have a good week.

Liena said...

wei dh mai PJ nape tak singgah sini...leh jumpa.menara Axis tu tepi highway tu ker?

Hotmama said...

tu lah kak ina,ni kat opis lg ni.mls giler nak pi..ingat nak pi pas buka je kot

Liena said...

ooo....ingat dah pegi dah td...heheheh

mizz^lady^muack said...

g pj??uat per??hehehehehe.....
wahhh...ada tahi lalat la kat dagu.....manis....tuuwwiitt...

Sall said...

Sue.. kalau ko datang PJ jumpe Ina, tak jumpe Sal, siap ko yer.. hehehe...

Hotmama said...

dah pergi td,tp time tu semua dah balik keje....so takleh jumpa sesapa

sabrinaabubakar said...

alo minah..wah wat muka sweeet konon eh..hihi..tq for that hotel info..i nak budget bawah 100 jer...hihihi..ekonomi meleset ni..hihihi..kalau balik raya kang klu kak su tau ring ring me k..tq

Yatie SawaNiLa.com said...

sue, kau pi pj singgah opis aku tau

Hotmama said...

sab,saje je nak posing...hihihi,;awa tak?wah perasan eak.

Yat,aku gi smlm pas buka posa la.mls gi siang sbb panas dan jem.