Friday, September 26, 2008

Gambar Kartun

Nak tengok muka ku dalam bentuk kartun?lihat ler...

Hihihi,sebiji tak?lukisan ni free tau.Sesapa nak mailah KLIA level 3.Dia ada sampai hari Ahad ni.Memang ramai tadi beratur nak lukis gambar masing-masing.Pelukis dia biasa je,suka tengok cara dia lukis macam senang je.


Korang boleh masuk Website dia kat www.cariambo.com.Pasni aku nak frame la gambar ni,bukan senang tau orang nak lukis muka kita free of charge.

5 comments:

Sall said...

Sue.. best nyer sebab free dan cun la... suker tenguk... memang cun kalau ko frame. Sampai Ahad ni je? ceh.. mana sempat nak gi...

Hotmama said...

ala,datang je.datang laaaaa

mizz^lady^muack said...

kiut la kartun tuh..
ehehehee

izzamil said...

datang jangan tak datang ... free lahhh .. engko posing depan dia ker ..sal.. atau bagi gbr ..?

Anonymous said...

rasanyerr... kartun tu lagi cun kot... hehehe.. jgn mare... maaf zahir batin