Wednesday, August 13, 2008

Terlupa

Hari ni memang aku ntah apa2 la. Mula-mula sekali aku tertinggal handphone dan pastuh masa OTW ke LCCT aku lupa ambik duit baki kat driver bas.Driver bas pun diam je tak ingatkan aku.Nak makan kat dia la tu kan. Reason why aku ke LCCT naik bas ialah aku malas nak park keter sebab punyalah jauh nak jalan.Naik bas kalau, depan pintu LCCT tu aku turun.Ops korang mesti tertanya nape eak aku pi LCCT.Aku keje kat KLIA tapi ada harinyer aku kena pi LCCT.

4 comments:

Yatie sawanila said...

congratssss.....................

Hotmama said...

Thank you thank you

Jim said...

Best ke keje kat airport?, tentu seronok kan. Glamer giler.. banyak ke kapal terbang kat airport tuh? Mashuk tuh....

Hotmama said...

ala...tak der glemer nyer...takat jadi kuli je.lainlah big big boss.kapal terbang banyak giler...macam2 color ada.