Monday, August 11, 2008

Rumah baru ku

Assalamualaikum kepada semua yang baca blog ni. Dah lama rasanya nak buat blog ni tapi tak ada masa. Asyik dok baca blog orang je tapi blog sendiri tak juga buat. Jadi inilah saat yang sesuai untuk ku meluahkan apa saja tentang diri ini di rumah baru ku ini.
Ini hanyalah muqadimah je, tunggguuuu untuk cerita yang lebih menarik.

4 comments:

Jim said...

Tahniah diatas perasmian rumah baru, bila nak buat house warming nye.. anyways selamat meluahkan apa2 yang terpendam... jangan sampai muntah sudah..

Hotmama said...

Terima kasih...

SueCute said...

Salam,
Wei Su bila nak jemput makan-makan kat umah baru nko tu?....mari lah jemput kitaorg semua aku, kak Sall, Norajaisyah, Nora Ahman and Yatt....

Hotmama said...

Sue, InsyaAllah kalau tak der apa2 hal aku buat masa raya nanti.Aku jemput korang sumer datang tau.