Tuesday, February 8, 2011

Sepetang "bergedik" di Alamanda

Ahad lepas tu kan memang tak tau nak buat apa. Bang Nuor plak demam tapi tak lah teruk sangat, boleh lagi keluar gi main game kira orait ler tu. So aku decide nak bawa anak buah hat sorang lagi baru mai bercuti ni gi jalan2 kat Alamanda. Bang Nuor memang tak ikut and I pun ermmm...best best sebab boleh masuk mana2 kedai untuk window shopping. Dah ler dua-dua anak buah ni kaki bergambar so dengan aku2 skali join the group untuk bergambar.



Dah habis2 meronda dalam pukul 9 camtu, hubby msg ajak gi dinner kat Bagan Lalang. Alamak, kami baru je lepas makan masa tu. Jadi untuk tak menghampakan orang sakit....kami pergilah jugak walaupun dengan perut yang masing2 dah kenyang. Yang peliknya, bila dah sampai sana....automatik perut jadi lapar balik...aishhh, rosak diet i tau.

Jadi itulah aktiviti ku dipetang ahad lepas. Walaupun takat berjalan2 kat Alamanda, kira orait lah at least anak buah yang baru datang ni pun tak pernah pergi kan.

5 comments:

yatie said...

rindu kat Bagan lalang, next time balik dari holiday nak singgah sana terus la..errr..tapi teringat restoren hari tu pun sedap..;)

Fariena said...

bestnyer jejalan cuci mata yer sue..

Hotmama said...

Kak Y....bila pojet kita kat bgn lalang ni?
Kak ina, mmg best especially bang nuor tak ikut..hehehhe

yatie said...

tatau nak kata la su, masa agak penuh la lately ni, nnt kita planning properly.:) project on 19th also tak sure lagi jadi ke tak, maybe kena keje or kitaorg go somewhere..that one i confirm thru FB la later

Hotmama said...

ha yg 19th tu pun su lupa nak cakap, su maybe xleh join kalau jadi sebab bang nuor ada hal hari tu.