Tuesday, April 14, 2009

Ulang Tahun Hari Pertunanganku

Pada 14hb April tahun 2007 aku telah selamat bertunang dengan suami ku sekarang ni. Pagi semalam aku saja2 tanya hubby ingat tak 14hb April tarikh apa.Dia leh cakap ada apa eak???tak ingat apa-apa pun.Eiiii...cam nak lompat naik atas dia je masa tu.Lepas tu dia gelak,alaa...orang ingatlah.Kan ke pada 14/4 kita bertunang.Ooooooh...I love U So much sebab ingat jugak lagi.Korang mesti tak pernah tengok gambar aku tunang kan.Nak tengok dak???Jommm...

Bersama Bonda Tercinta sebelum bertunang.
Me and my Big Bro
Me and my Big Bro's Wife
Me dengan anak-anak menakan
Ciuman pertama dari bakal Mertua(Hikksss...Malu siot waktu tu).
Psttt!!!Sorry, Gambar blur sket sebab tangkap balik guna hp.

10 comments:

Eina said...

wah cunnyer....happy la hendaknyer su n suami

kakngah said...

slmt ulang tahun....
skrg MIL ade tak kiss camtu lg??

asz said...

hehe..beshnyer....
kak ssuuu...igt nak p sana la..tp xtau jln..nak rs roti abg ann

yatie said...

seronok jugak kadang2 tgk gambar2 lama nih..su, kak Y nak tgk gambar kawin pulak..boleh?

Hotmama said...

Kak Eina;
InsyaAllah,mudah-mudahan

Kak ngah;
Hihihi...dah tak der dah,ni yg sodih ni.


asz;
meh la,jalan umah lama ingat kan.tepon la nanti org bg tau jalan

kak y;
ha..gmbr kawin bln depan su letak sempena ulang tahun perkahwinan kitaorg yg ke-2 yer.

Y u Z z 9071 said...

wuuu...

awek cun tu...

bibir merah delimaaa.....

suami yuzz hampeh x ingat la kot...tarikh nikah dgn besday la dia ingat je kot..

Hotmama said...

su sib baik ia ingat..kalau tak ingat confirm merajuk 100 hari

Sall said...

sweet la gambor tunang ko ni.. cantik warnanya.. semoga berkekalan.. ;).

syazue said...

ye la bru skang la dpt tngok k.su...
punya pic....
knpa sya call tak dapat

Hotmama said...

Sall;
Thanks,teringin nak tgk gmbr sall tunang ngan kawin dulu.

Sya;
Hihi..tu ler asyik dtg umah lupa nak bg kan.Eh nape tak dapat???kan dah bagi no baru hr tu kan.