Tuesday, April 7, 2009

Gaya tidur ala-ala ayu.

Sebabkan saya lom lagi ada anak maka blog ni akan dihiasi dengan gambar anak-anak kucing.Actually diaorang ni kira macam bagi keceriaan jugaklah kat umah tu selain daripada bau-bauan yang beshhhh.Ermmm Alhamdulillah sekarang semuanya dah pandai membuang dalam bilik air.Ada jugaklah yang tercicir kat luar dan sesapa yang tercicir tu akan dihukum mandi.Tak kiralah pukul baper skali pun akan tetap dimandikan.Kekadang sian gak tengok sampai terketar-ketar bila kena mandi.Tapi itu jerlah caranya untuk me and hubby mengajar depa.Ermmm,nak tau berkesan tau cara ni sebenarnya.Okay,aku sempat snap gambar yang dua ekor ni je,yang lain-lain tu susah sket sebab suka tidur tempat yang nyorok-nyorok.Tengoklah cam ayu je tido kan tapi yang last tu jerlah.Yang lain hampeh tido cam cara mak dia sebijik...




Semuanya manja-manja especially waktu nak tido.Kalau tengok depa main jilat-jilat jari ke kan tu confirm nak tido.Ambik je dan peluk pastu tidolah semua.

6 comments:

Y u Z z 9071 said...

alahai..comelnya

bab bau tu yg hurmmm sket..hehe

yuzz dulu ada bela seekor, labu nama dia...sudah mati rasanya...wuaaaaa

ingat nak bela seekor lagi tapi takut x terbela...

Hotmama said...

yuzz..tp oklah sbb sumer dah pandai buang dlm bilik air.ni pun cam dah tak terbela dah ni.hihihi

Yatie SawaNiLa said...

su make sure kalau kau buat mkn mkn kat rumah sila sembunyik kan anak kucing kau kalau tak mampus ank kucing kau...

aku ingat dulu masa kecik aku selalu mandikan kucing aku... salah sekor nama dia shogun samurai... terketar ketar dia... hihi... anak2 aku mewarisi keganasan terhadapa dr aku kot

Hotmama said...

ermm...masa tu aku rasa depa pun dah besar sket pun so aku mgkn dah lepas kluar aku rasa

Men said...

mintak2 kucing ni summme berak2 .. merata2 .. terutama sekali masa kucing2 ni sakit peyut .. baru tauuu ...

Hotmama said...

Men,mtk maaf yer sbb doa awk tu takkan menjadi sbb kucing saya semua disekolahkan.