Monday, February 23, 2009

Aku tak setuju 10000000000000%!!!!!!!

Korang tengok video klip ni dan tolongggggglah bagi pendapat korang.

video

Pada aku lah,ni female driver yang kat luar Malaysia.Aku yakin female driver yang ada kat Malaysia ni taklah sebodoh ni kan.Aku rasa female driver kat Malaysia ni lah yang bawa keter paling tertib dan sopan compare ngan laki.Walaupun kekadang dia bawa slow,itu tak bermakna dia bengap,dia cuma berhati2.Tak macam laki kalau drive,dia ingat jalan tu dia sorang je yang bayar road tax.

6 comments:

Princess_Gathis said...

btul2...sy pn xsetuju ngn video nie... xde la smpai org pmpuan teruk cm 2 bwk kete... org laki lg teruk kn.. bwk kete laju xingt dunia...hehehe

kakngah said...

malang tidak berbau...

Eina said...

samalah kite x setuju gak...tp semua malang x berbau kan...insyaAllah so far x de la seteruk ituh...

SueCute said...

Setuju dengan Su!!!! ha!ha! ada masanya aku merempit gak tapi masih under control dan ikut pertauran lagik..

Sall said...

Sall pun tak setuju... Sal ni kira bersopan santun gituh kat jalan raya.. eh, ye ke.. hehehehehe

~ yus ~ said...

salam..

hihihi, kelakarlah video klip nih, gelak besar saya tengok. Thanks letak sini..:))