Tuesday, December 30, 2008

What a stupid driver!!!

Angin betul aku pagi tadi kat sorang driver ni.Ada ke dia hon aku sebab aku nak bagi laluan kat lori ni nak kluar.Adalah lori ni dok bagi signal nak potong lagi satu lori yang slow kat depan dia.Aku pun bagilah chance kat dia untuk kluar sebab lori yang nak kluar ni lori kecik je.Kereta mangkuk ayun mana ntah kat blakang aku,dahla bawa rapat nak mampos ngan keter aku pastuh boleh pulak hon aku.Eiiii,automatic lori tu tak jadi kluar dan dia bagi aku lalu dulu.Apa lagi,automatic aku slowkan keter aku.Lantaklah kan,dia ingat aku ni lady driver,leh je dia nak wat sesuka hati.Plat dia,WMY 7246,keter Wira color biru. Setakat pakai Wira pekak tu,takyahlah nak berlagak yer cik abang.Masa dia potong aku,dia jeling je kat aku...apa lagi aku jeling dia balik.Memang angin giler aku kat driver tu.Kalau dah rasa lambat nak gi keje,lain kali bangun awal supaya kau tak nyusahkan orang lain kat jalan raya.

3 comments:

anuar said...

kalau berani bt ker tgk....

Men said...

nuar .. jgn kasi can ,,, ajar sikit.
Orang mcm ni senang jer .. kita hayun masuk longkang ... baru dia tauuu .. orang mak mandin punya penangan... kalau tak pun tendangan Bruce lee ker ..

anuar said...

aku paling agin kalau org cam ni...lagi pon bt aper la kan nak tgk org...kita ni semua sama ajrr...