Friday, November 28, 2008

Happy!Happy!Happy!

I'm really happy today sampai dah tak tahu camner nak describe lagi dah.Apa-apa pun memang happy lah.Giler-giler punya happy.Dah tak tahu nak cakap macam mana lagi happy tu tahap yang macam mana lagi dah.Hikkss...
Ermm...Aku tahu apa dalam kepala otak korang especially kawan-kawan aku lah,mesti korang ingat aku pregnant.Kalau betul aku pregnant,tu dah kira bertambah-tambah-tambah happy jadi nyer.Iskk,aku lom pregnant lah tapi aku tetap happy.Lantaklah korang nak kata aku giler ke apa.Aku nak juga cakap banyak-banyak kali yang aku happy.Aku merasakan kehidupan aku baru je bermula hari ni.Aku merasa bebas sebebasnyer,seperti burung yang terbang diangkasa.Mungkin ada lah yang akan paham especially kawan yang kerja sama MAB ngan aku.
Yang lain-lain tu mintak maaf yer,cek takleh bagi tahu,cukuplah korang tahu yang aku happy giler-giler hari ni.Bye.........

5 comments:

Eina said...

Happy nyer Sue...sampai tak terkata tuh...mesti happy sgt lah tuh yer....Anyway Slmt ber"happy" yer...k ina tumpang happy gak nie sbb dgr sue happy

Sall said...

Amboi.. pepun, mesti best giler ni sampai camni punya happy.. nk gi oversea k?

Men said...

elehhh .. happy lah tu ...
happy pun nak cakap oranggg ...
Tak yah cakap lahhh ...

Jim Broga said...

kena nombor ke apa?

Hotmama said...

Ala Men,Jangan jeles yer kalau org happy