Saturday, November 22, 2008

Betul ke macam ni???Girls,your comments please.











Ye ke macam tu????Girls,any comments?Aku cam tak puas hati je.

Source:www.joke-daily.blogspot.com

5 comments:

Men said...

im not a gurll..i dont care .. peduli apa aku ...

Kesimpulan dr gbr tadi :
Boleh lah di taksirkan bahawa ..

1.Sesungguhnya pompuan ni byk buang masa.
2.Terlebih sangat dah .. nak urus diri.
3.Make-up berlebihan untuk saper ...????
4.Kata org kedah "nak menerai baju sampai 2/3 lai" nak tanyalah : pasai apa buat macam tu .. awat baju yang dok ada berdozen tu tak leh pakai ka ???.
5.Nak melaram ker atau nak pegi ofis ?
6.Sian kat laki dia ..depa tak kejut pun ..
7.Lelaki tak buang masa .. walaupun bangun tergesa2..depa ni sempat bersihkan diri dan bersiap nak pegi keje ... lagi pun semlm depa dah wat prepare dah ... iron baju dan sluar ...

Sall said...

Hahahaha.. nak gelak dulu..
Sue, mana ko dapat ni.. so cute dan alamak, nak bagitau, :">, Sal pun camni la, bezanya Sal mandi dan start dari kul 7am, tepat 8am baru gi keje ok, budak kecik ni tak reti nak mandi ke? hehehhehe... Tapikan, kalau dah decide nak pakai baju ape sejak malam, awal la sikit siap. :) Ko tak ye Su?
(Habisla kena kutuk ngan Men ni..)

Tapi kan orang lelaki boleh la, kite yang gosok dan decide baju die nak pakai ape.. boleh la camtu, pastu mandi macam tak sabun jer.. hehehehe..

Hotmama said...

Sall,aku dah agak dah,mamat ni lah orang pertama yang akan comment.Lantaklah dia nak cakap apa pun,aku dah malas nak bertekak.Aku agreed ngan kau sall,kalau nak harap depa sediakan semua,jangan haraplahhh.Kalau bukan kita yang iron baju dan sediakan keperluan depa pagi-pagi,confirm kalut kan.Aku nak cabar Men,satu hari nanti kalau dia dah kahwin dan dah ada anak,aku cabar dia siapkan segala-galanya pada waktu pagi.Kalau dia boleh buat dengan perfect,masa tu barulah aku respect dia atas segala komen yang diberikan dan atas segala kutukan dia kat kita selama ni.Kalau tak,jangan haraplah....

Sall said...

Ya. mari kite sama2 tunggu waktu tu yer... :D. Gud luck Men..

Men said...

nii.. cakap bek bek sikit ekkk .. orang lelaki pun ada yang rajin tau .. hmm macam Mr Mama kat tv tu..

Cerita mcm tu sebenarnya nak kasi tau la kt masyarakat bahawa anggapan yg agak melest terhadap lelaki selama ini adalah salah semata2.

So .. to all gentlemen .. byk lah bersabar dengan kerenah pompuan zaman sekarang.