Wednesday, September 3, 2008

After breaking the fast

Hari ni berbuka kat opis je.Tadi gi beli kat My Cafe yang kat area stesen bas KLIA ni.Dulu aku tak suka beli situ tapi sebabkan Food Garden kat KLIA ni mahal sangat-sangat aku pun beli je kat bawah tu.Not bad lah harga dia kali ni dan taste pun ok juga.After berbuka aku pun sambung balik keje aku yang belambak ni.Masa aku tulis entry ni pun,I'm still in the office.I bukan suka-suka nak OT ke apa yer tapi memang banyak kerja buat masa ni.Balik rumah pun bukan ada sesapa so bosan gak kan.Masa tulis entry ni aku baru je siapkan data entry yang sepatutnya dibuat oleh part timer ku.Apa kan daya benda kena siapkan cepat sebab pas buat data entry nak kena check balik one by one.Arghhhh,ini lah part yang paling tensen especially bila data tak tally.Apa-apa pun aku tetap enjoy dengan keja aku sekarang sebab not all the time I BZ.Boleh di katakan lebih banyak free time dari BZ time.Jangan Jeles yer kengkawan....

3 comments:

Yatie SawaNiLa.com said...

syok la kau tak selalu bz....

aku manjang bz..kerja ngan dateline beb........ takpe tak lama lagi dpt asst.

sabrinaabubakar said...

em..bongkak eh u minah..takpe takpe skrang saya lagi manyak free dari dulu...hihihihihihi

Hotmama said...

yat, tapi kalau bz kan aku dah tak nampak orang tau.

Sab,tapi keje lg best dr dok umah tau,bosannn la dok umah.jgn mare