Sunday, August 31, 2008

Merdeka celebration @ KLIA

Merdeka!Merdeka!Merdeka!
Wah,Semangat giler minah ni yer.Hihihihi...
Semangat inilah yang diperlukan oleh semua rakyat Malaysia tau.Actually Im not intend to celebrate this Merdeka tapi secara kebetulannya hari Sabtu tu aku ada kerja kat opis dan habis pun dekat-dekat ngan kul 12am. Masa OTW dari opis nak ke parking tu aku sempatlah sambut merdeka kat KLIA ni. Every year KLIA akan adakan Merdeka celebration.Ramai tul orang yang sambut,not only KLIA staff tapi passengers yang Malaysian dan bukan Malaysian pun turut sekali join.Meriah juga la sambutan Merdeka kat KLIA ni.


Tengok lah, ramai jugak kan.



Ok, masa ni semua tengah nyanyikan lagu patriotik Negara Kita dan gambar yang lagi satu masa upacara keluar perbarisan oleh Polis Diraja Malaysia.




Masa tarian tradisional Melayu.

Ermm..Walaupun sederhana tetapi tetap meriah.

2 comments:

Jim said...

Meriahnya... tapi ada satu pembetulan... yang kawad tu bukan polis diraja malaysia tuh... itu sekuriti guard malaysia airport dgn bomba airport..

Hotmama said...

OOO YE KE....LAAA TAK PERASAN LA PULAK.SORRY YER