Wednesday, August 20, 2008

I Got Sick

Kelmarin dalam kul 1 tengah hari macam tu aku tiba-tiba je sakit perut. Aku rasa nak muntah dan macam-macam lagi. Badan berpeluh-peluh, kaki tangan semua sejuk. Bila berdiri rasa macam nak jatuh balik. Pagi tu aku ada hal so masuk opis lewat sket. Sampai je opis terus aku ke klinik Pusrawi yang kat KLIA ni.Doktor check perut aku dia kata tak der apa. Dia pun terus bagi ubat tahan sakit dan dia nak periksa my urine. Masalahnyer aku langsung takleh nak membuang, Sakit yang teramat. So doktor suruh aku minum air banyak-banyak dan dia suruh aku rest kejap kat klinik tu. Tapi sampai dah nak dekat setengah jam still tak boleh juga membuang. I called my husband to come and took me back. Doktor bagi aku ubat tahan sakit yang paling kuat dan dia suruh aku balik rumah dulu dan hari ni dia suruh aku pergi buat urine test. Dah sampai umah, macam dah ok tapi punyalah mengantuk. Dalam kul 4 pagi tadi macam sakit balik.Aku makan ubat yang Doc bagi tu so hilanglah sakit nyer. Suddenly at 5pm tadi aku teringin nak makan roti canai so aku bagi tau kat husband aku dan dia pun bawalh aku pergi makan kat Inti College Nilai. Pastuh perut aku macam ok balik.Now aku dah kat opis.Ikut hati cam nak je MC sebab semalaman aku tak leh tido.Tapi cam malas lak nak MC sebab dok umah pun boring. Sekarang nih mata aku terkebil2 je sebab dah ngantuk balik.

4 comments:

Yatie SawaNiLa said...

sianye kau

Hotmama said...

tu ler yat. skrg pun tak selesa sgt ni.

sabrinaabubakar said...

awak ehem ehem kot...uhuhuhuhu...mintak mintak arr kan kan kan kak su...aminnnnn

Hotmama said...

mintak2 la kan...tp tak confirm lg la.